kastiel-mojmirovce-svadby

Romantikus esküvők

A kastélyba álmodott romantikus esküvő valósággá válik az ürményi Kastélyban. Az angolparkkal körülvett romantikus kastély tökéletes helyszíne a szabad ég alatt megtartott elegáns esküvőnek és lakodalomnak. Hagyja magát elvarázsolni a történelemmel, művészettel valamint az első osztályú szolgáltatásokkal, és ünnepelje meg a nagy napot a lehető legjobban!

Házasságkötés a szabad ég alatt

Szeretné házassági fogadalmát a park romantikus környezetében a szökőkút mellett megpecsételni, háttérben a romantikus kastéllyal? Nálunk a megfelelő helyen van! Amennyiben esküvőjét nem a nyári szezonba tervezi, a kastély valamelyik romantikus szalonjában tudunk hozzá helyszínt biztosítani.


A tökéletes esküvő tökéletes szervezése

A szlovák és nemzetközi esküvők szervezése terén szerzett gazdag tapasztalatainknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden apró részletre gondolunk.

Esküvői termek a vendégek száma szerint:

  • A Lovarda épületének terme 100 vendég számára
  • A kastély főépületének terme 80 vendég számára
  • az afrikai szalon átjárhatóságával 15 vendégnek
  • Rózsaszín szalon 20 vendégnek
  • Zenei szalon 25 vendégnek
  • Bjorson-szalon 15 vendégnek
  • Tükörszalon 30 vendégnek
  • Borospince 50 vendégnek

 

 Esküvői menü

 

Szállás a násznépnek

A násznép kényelmesen megszállhat közvetlenül az ürményi Kastélyban. A szálláshely teljes kapacitása 84 ágy, egyágyas, kétágyas szobákban és lakosztályokban. Az elszállásolt esküvői vendégek nagyobb száma esetén a szállást kedvezménnyel biztosítjuk.

Az ifjú házasok nászajándékként megkapják tőlünk a lakosztályt a nászéjszakájukra ingyenesen.
 

Méretre szabott esküvő és komplett szolgáltatások

Boldogan segítünk megszervezni az önök nagy napját, a legapróbb részletekig. Tanácsokkal szolgálunk az esküvői menü összeállításában, biztosítjuk a zenét, fényképészt, videót, a szállítást limuzinnal vagy lovaskocsin, az esküvői tortát és süteményeket. Elkészítjük a dekorációt és a virágdíszítést, a székszoknyákat és kérésre party sátrakat is biztosítunk. 

Parkolóhelyek a násznép részére ingyen rendelkezésre állnak a kastély zárt, de őrizetlen parkolójában.

A segítőkész személyzet készen áll, hogy teljesítse az ifjú pár és a vendégek óhajait és kívánságait. Megtiszteltetés lesz számunkra, ha a házasságkötésük napjához fűződő szép emlékekhez mi is hozzájárulhatunk.

Szállás a násznépnek

FaLang translation system by Faboba

951 15 Mojmírovce 919
+421 (0) 37 77 98 201
+421 (0) 907 846 040
recepcia@kastielmojmirovce.sk

logo-nadacia-mojmir

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok