slideshow-masaz

Masszázsok

A masszázsok a szálloda portáján vagy a +421 (0) 37 77 98 201 telefonszámon rendelhetők meg.

 

KLASSZIKUS MASSZÁZS

A klasszikus masszázs javítja a bőr, bőralatti szövetek és az izmok vérkeringését, segít ellazítani a merev és fájdalmas izmokat, és hozzájárul a salakanyagok jobb eltávolításához a szervezetből. A jó minőségű és rendszeres masszázzsal megelőzheti az egyes betegségeket és aktívan elnyomhatja pl. a fájdalmak első tüneteit, amelyek napjaink életstílusából adódnak. Ami azonban tán a legfontosabb - összességében jobban érezheti magát, mivel a masszázs nem csupán a testre, hanem a lélekre is hat. Azt, hogy az érintés segít a belső feszültség enyhítésében, az emberek már régóta tudják. És ezt az egyszerű és egyben hatékony „gyógymódot” ma is használják.

Ár:

15 perc € 5.50
30 perc € 11.00
60 perc € 22,00

REFLEXIÓS TALPMASSZÁZS

Ez az alternatív gyógyászat egyik leghatékonyabb módszere.
A talp egyes pontjainak stimulálásával a jel továbbítódik a megfelelő szervhez, amivel az kedvező irányba befolyásolható. A reflexiós talpmasszázs jótékony hatásai általában két-három kezelést követően nyilvánulnak meg. Mivel az ezeken a pályákon elhelyezkedő egyes pontok az emberi szervezet egyes szerveinek felelnek meg, azok átjárhatóvá tétele a gyógyulást, vagy a gondok enyhítését jelenti. Az ezekre a pontokra kifejtett nyomás segítségével befolyásolhatjuk az egész test energiaáramlását. Javítja a vérkeringést, enyhíti a feszültséget és a fájdalmat. A 30 perces reflexiós talpmasszázs a hát 30 perces klasszikus masszázsával együtt ajánlott.

Ár:

30 perc € 12,00
45 perc € 17,00

MYOFASCIÁLIS MASSZÁZS ÉS A FASCIA ELLAZÍTÁSA

Ez egy pihentető kezelés, amely képes a test valamennyi részét befolyásolni. A myofasciális masszázst végző masszőr gyakorlott mozdulataival megmozgatja az egész test kötőszöveti (fasciális) izomburkát. Ezzel nyomást gyakorol a csontokra, izmokra, idegekre, ízületekre, erekre is, amelyek így kölcsönös összhangba kerülnek. Ez a módszer főképp krónikus vagy akut hát, váll, mellkasi, nyaki vagy deréktáji fájdalom esetén hatékony, és minden korosztály számára alkalmas. A test az ingerekre az izomfeszültség ellazításával reagál, és a mozgásrendszer regenerációjának érzésével jár. A myofasciális masszázs az inak és izmok ellazításának és megnyújtásának technikája, amivel csökken a fájdalom és az izomfeszültség. A myofasciális masszázs  támogatja a vitalitás általános javulását, növeli az energiát és semlegesíti a stresszt.

Ár:

30 perc € 13,00

FaLang translation system by Faboba

951 15 Mojmírovce 919
+421 (0) 37 77 98 201
+421 (0) 907 846 040
recepcia@kastielmojmirovce.sk

logo-nadacia-mojmir

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok