kastiel-mojmirovce-restauracia

Étterem

Kulináris élmények a Manor House

Az ürményi Kastély éttermében valódi kulináris finomságokat kóstolhatnak, több százéves történelemmel átitatott környezetben. Hunyady gróf üzenetét hordozva az étterem vadász-stílusban van berendezve, számos trófeával és tematikus festménnyel.

Az étterem kapacitása 50 férőhely.

Válasszon a hazai és külföldi konyha specialitásai közül, és tegye teljessé ezt a kulináris élményt a helyi borvidékről származó kivételes borral, vagy vinotékánkból származó márkás borral.

  Étlap

  Virtuális túra


Az étterem nyitva tart naponta:

7:00 – 22:00, vasárnap: 7:00 – 21:00


Szalonok a találkozóikhoz

Az étterem szomszédságában három szalon található, amelyek az étteremmel együtt összesen 105 vendégnek nyújtanak helyet. A Fehér szalon az étterem részeként használatos, itt szolgálják fel a reggelit a vendégek számára.

Az elegáns szalonok megfelelő helyszínt nyújtanak az üzleti találkozóihoz, tárgyalásaihoz, szemináriumaihoz és családi ünnepeihez. A romantikus Rózsaszín szalon ideális ünnepségekhez, eljegyzéshez, házassági évfordulókhoz és romantikus vacsorákhoz is kettesben. A stílusos Zenei szalont házasságkötő teremként is használják.

FaLang translation system by Faboba

951 15 Mojmírovce 919
+421 (0) 37 77 98 201
+421 (0) 907 846 040
recepcia@kastielmojmirovce.sk

logo-nadacia-mojmir

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok