Good France – večer, počas ktorého sa spojí 3 000 šéfkuchárov
na 5 kontinentoch a vzdajú hold francúzskej gastronómii.
Večer, 21. marec o 18:00 hodine, sa pre milovníkov dobrého jedla stane opäť pamätným, vďaka myšlienke svetoznámeho šéfkuchára Alaina Ducasseho a ministerstva Zahraničných vecí a medzinárodného rozvoja Francúzska. Tento rok už po štvrtýkrát môžete byť súčasťou toho, ako špičkoví šéfkuchári vzdajú hold francúzskej kuchyni. Výnimočnosť, ľahkosť, inovatívnosť a radosť zo spoločného stravovania – to sú hodnoty, ktoré francúzska kuchyňa vyznáva.
Po úspechu prvého ročníka, ktorý sa konal v roku 2015, sa iniciátori myšlienky rozhodli tento projekt opakovať každoročne. Kreatívny a francúzskym umením inšpirovaný šéfkuchár hotela Kaštieľ Mojmírovce, Ivan Čurgali, ktorého ste 14.3. mohli vidieť prezentovať francúzsku kuchyňu v Dámskom klube na RTVS, sa aj tento rok podpísal pod menu, vďaka ktorému sa aj Kaštieľ Mojmírovce zapojil do tohto projektu. Z celého Slovenska bolo vybratých 11 reštaurácii, ktoré pri tvorbe menu prepojili prvky francúzskej a lokálnej kuchyne a samozrejme splnili všetky zásady, ktoré bolo potrebné v menu obsiahnuť.
Staňte sa aj vy, nielen pozorovateľmi umenia na tanieri, ale aj aktérmi a zažite na vlastnej koži radosť z francúzskeho jedla, vína a hudby.
Počet miest je limitovaný, tak rezervujte si menu za 44€ / os. na tel.č. +421 905 381 268 alebo na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Tešíme sa na vás!
Menu večera
Aperitív
Henri de Verleine
Predjedlo
Langusta
olivy, enoki, wasabi, pistácie
Hlavné jedlá
Kačka a králik
mrkva, vanilka, sladké drievko
Raviola
hovädzí pysk, cvikla, šošovica, smotana
Syrový chod
Selekcia francúzskych syrov
Dezert
Faux „Crape“ cake
gaštany a karamel
951 15 Mojmírovce 919
+421 (0) 37 77 98 201
+421 (0) 907 846 040
recepcia@kastielmojmirovce.sk